По принцип съм си гаражен майстор, който обича италианките. А ето някои решения за тази всеобща болест при нашите хубавици. 1. ПОЧИСТВАНЕ НА ДРОСЕЛОВАТА КЛАПА И ОБИРАНЕ НА ЛУФТА НА САМАТА КЛАПА ВЪТРЕ (ако се направи с откачена клема на акумулатора може и да не трябва после адаптация) 2.МНОГО Е ВАЖНО ДА СЕ ПРОВЕРИ СЪСТОЯНИЕТО НА ГУМЕНОТО УПЛЪТНЕНИЕ НА ТПСа сигурно всички знаят ако има пропуск след дебитомера какво става. 3.И НАЙ ВАЖНОТО ДВЕТЕ ГУМЕНИ УПЛЪТНЕНИЯ НА ВИЛКАТА НА БУРЕНЦЕТО ( VIM) тази вилка която влиза във въздушните колектори за трети път вече ми се е случвало да ги сменям на различни коли както и на моята и проблема се оправя , изглежда с течение на времето тези гумички се втвърдяват и и правят пропуск на въздух .Има лесен начин да разберете дали имате пропуск , използва се ЕТЕР оня спрей дето го ползват дизелджиите да си палят печките през зимата просто пръскате на тези изброени места и колата ако си качи оборотите ЕМИ ЧЕСТИТО има едно гадно сваляне на тези колектори . Ако съм ви бил полезен ще се радвам

Comment